Wat is er allemaal te beleven…

Babymassage cursus

Tijdens deze cursus leer je om je kindje een volledige Shantala babymassage te geven en leer je verschillende baby-yoga oefeningen. De cursus is drie keer een uur/anderhalf uur en wordt stap voor stap opgebouwd. Je maakt kennis met de vele voordelen van masseren en krijgt handige tips met betrekking tot je baby en we bespreken thema’s. Natuurlijk is er ook volop ruimte, om in groepsverband, ervaringen uit te wisselen met de andere vaders of moeders.

Je krijgt een cursusboekje, met hierin alle informatie die we behandelen om later nog rustig na te kunnen lezen en toe te passen. Ook krijg je een heerlijke mini massageolie cadeau!

De cursus wordt bij jou thuis of op locatie gegeven en kan individueel, of in groepsverband.

Pré-baby massage cursus

De inhoud van deze cursus is gelijk aan de babymassage cursus, maar met het verschil dat je tijdens je zwangerschap al begint! In je laatste trimester kom ik bij jou thuis en bespreken we thema’s en leer je de Shantala babymassage en yoga op de pop die ik voor je meebreng. Na je bevalling, als je kindje en jij er klaar voor zijn, kom ik bij je terug en leer je je kindje masseren.

Je krijgt een cursusboekje, met hierin alle informatie die we behandelen om later nog rustig na te kunnen lezen en toe te passen. Ook krijg je een heerlijke mini massageolie cadeau!

De cursus wordt bij jou thuis gegeven.

Babymassage workshop

Tijdens een workshop van een uur laat ik je kennismaken met Shantala babymassage én baby-yoga. Je maakt kennis met de vele voordelen van masseren en krijgt handige tips met betrekking tot je baby. Deze workshop is zeer geschikt voor een mama-to-be voor de bevalling, om als (kraam) cadeau te geven of als activiteit tijdens een babyshower. Je krijgt een praktische flyer en een heerlijke mini massageolie cadeau!

De workshop wordt bij jou thuis gegeven.

Darmkrampjes massage workshop

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met de verschillende massage technieken die je kindje verlichting kunnen geven bij darmkrampjes. Ook bespreken we aanverwante thema’s en laat ik je kennis maken met baby-yoga. Je krijgt een praktische flyer en een heerlijke mini massageolie cadeau!

De workshop wordt bij jou thuis gegeven.

Yoga voor het jonge kind (3-6 jaar)

Yoga is een fantastische manier voor kinderen om zich te leren ontspannen, zelfvertrouwen op te bouwen, te bewegen, sterker te worden en meer lichaamsbesef te krijgen. Door middel van fantasieverhalen beleven de kinderen elke les een yoga-avontuur. We wisselen actieve yoga af met ontspanning en ademhalingsoefeningen. We sluiten de les af met water en fruit/rozijntjes, een spelletje of het tekenen van een mandala.

De lessen worden aangeboden in een cyclus van 6 keer óf kunnen op aanvraag worden aangeboden bij een kinderdagverblijf/school.

Cursus babymassage met yoga groep

  • € 90,00 per persoon
  • 3 maal 1-1,5 uur

Cursus babymassage met yoga individueel

  • € 150,00
  • 3 maal 1 uur

Pré-baby massage met yoga individueel

  • € 100,00
  • 2 maal 1-1,5 uur

Babymassage met yoga workshop

  • € 50,00
  • 1 uur

Darmkrampjes massage met yoga workshop

  • € 45,00
  • 45 minuten